Caldo de albóndigas

Caldo de albóndigas

Hey everyone, it's Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Caldo de albóndigas. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Caldo de albóndigas is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Caldo de albóndigas is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Caldo de albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Caldo de albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Caldo de albóndigas is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Caldo de albóndigas using 18 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Es un plato de invierno, sobre todo cuando uno está malillo este caldo de albóndigas va genial. No es la forma tradicional de hacerlo porque yo le añado papas y el caldo ya hecho. Espero que les guste😜

Ingredients and spices that need to be Get to make Caldo de albóndigas:

  1. 250 gr carne picada de cerdo
  2. 250 gr carne picada de ternera
  3. Sal
  4. pimienta negra
  5. nuez moscada
  6. perejil
  7. colorante
  8. Aceite
  9. Pan rallado
  10. 3 dientes ajo
  11. 1 caldo de cocido Gallina Blanca
  12. 1 avecrem de pollo
  13. Vino blanco
  14. 3/4 cebolla
  15. 3 papas
  16. 1 hueso Garrón (Mercadona)
  17. 2 huevos
  18. Agua

Steps to make to make Caldo de albóndigas

  1. Hacer las albóndigas:
  2. En un plato cogemos la carne picada y le añadimos los ajos picaditos, un poco de sal (la cantidad a ojo), perejil (yo usé perejil seco porque era lo que tenía), nuez moscada (le da un punto de sabor, eso sí no pasarse), un chorrito de vino blanco y 1 huevo.
  3. Removemos con las manos y cuando esté bien mezclado vamos añadiendo el pan rallado.
  4. La cantidad adecuada será aquella donde las albóndigas tengan una consistencia adecuada, que permitan darle la forma redonda.
  5. Una vez tengamos las albóndigas, picamos la cebolla en tiras finas y la pochamos un poco en una sartén con un fondo de aceite de oliva. Hay gente que esto no lo hace pero a mí me gustan más así.
  6. Me gusta sofreír las albóndigas con la cebolla para que cojan un poco de sabor y se doren por fuera
  7. Como ven no se fríen del todo, es simplemente dejarlas un poco doraditas.
  8. Mientras se están friendo las albóndigas con la cebolla, en un caldero grande (porque es donde vamos a hacer el cocido) echamos mitad del caldo cocido gallina blanca y el hueso de garrón y lo ponemos a calentar (con una pizca de sal y el avecrem de pollo). Pelamos las papas y las cortamos en cuadritos más o menos grandes (si son muy pequeños se van a deshacer) y las añadimos al caldo que ya está caliente y dejamos al fuego durante 10 minutos.
  9. Cuando hayan pasado esos 10 minutos, añadimos las albóndigas sin la cebolla (si se nos cuela un poco no pasa nada) al caldo. QUITAR EL HUESO porque si no se puede quedar muy fuerte de sabor. Y dejamos otros 10 minutitos. El tema de la sal hay que ir controlándolo, se prueba el caldo y se va mirando porque ahora si añadimos todo el caldo de cocido de gallina blanca y podemos poner un poco de agua si nos hemos quedado cortos de caldo o está muy fuerte.
  10. ÚLTIMO PASO: esto es opcional. En un vaso ponemos sólo la clara de un huevo y cuando le falte un minutito lo echamos en el caldo todavía al fuego.
  11. No dejar de remover para que la clara del huevo se quede sueltita e ir echando despasito

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and also adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make simple changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you do not require to discover them however just if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Make Award-winning Caldo de albóndigas. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albondigas con guisantes en salsa (Murcia)

Albóndigas a la Jardinera

Albóndigas de lomos de atún