Albóndigas rojas picantes y papas rústicas

Albóndigas rojas picantes y papas rústicas

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas rojas picantes y papas rústicas. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas rojas picantes y papas rústicas is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas rojas picantes y papas rústicas is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas rojas picantes y papas rústicas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas rojas picantes y papas rústicas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas rojas picantes y papas rústicas using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Dar un sabor distinto a un plato tradicional y simple es algo que incentiva la creatividad y mejora nuestra visión culinaria

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas rojas picantes y papas rústicas:

  1. 500 g carne molida/picada
  2. 3/4 kg papas
  3. 1 puré de tomate de 520 g
  4. 1/2 morrón rojo
  5. 1/2 morrón verde
  6. 1/2 cebolla morada
  7. 5 dientes ajo
  8. Glucosa, ají molido picante y pimentón dulce
  9. Sal extra picante, cebolla en escamas, ajo deshidratado
  10. Tomillo, orégano y laurel triturado, aceite de girasol y agua
  11. Menta y cilantro frescos

Instructions to make to make Albóndigas rojas picantes y papas rústicas

  1. Para el marinado de la carne:
    Cebolla en escamas, ajo deshidratado, sal extra picante, tomillo, orégano y laurel triturado, hidratar primero con aceite de girasol y luego en agua.
  2. Colocar en un bol amplio la carne molida/picada y mezclar con el adobo.
  3. Llevar las papas enteras con cáscara al hor por una hora a 200°
  4. En grasa de primer jugo bovino armar pequeñas albóndigas y freír hasta dorar, así con toda la carne, el tamaño de la albóndiga es el de una cuchara.
  5. Procesar los morrones, la cebolla morada y el ajo, embeber en aceite de oliva y girasol para lograr una textura homogénea.
  6. Mientras vamos retirando y reservando las albóndigas llevamos las verduras procesadas a fuego lento, como ya vienen con aceite desde la procesadora no hay que agregar nada.
    Picamos y reservamos menta y cilantro frescos
  7. Retiramos las papas del horno, con mucho cuidado las dividimos al medio, colocamos sal y aceite de oliva en ellas y las llevamos a calentar al horno cuando se aproximen los últimos 15 minutos de cocción del resto.
  8. Una vez rehogadas las verduras agregar agua y pimentón dulce, ají molido picante en buena cantidad, puré de tomate, glucosa y si es necesario para lograr el color rojo intenso, agregar un toque más de pimentón.
    Agregar agua en pequeñas cantidades según necesidad.
  9. Llevar las albóndigas a esta cocción a integrar, agregar el cilantro y la menta, las papas ya están tomando temperatura en el horno, cuando los sabores de la menta y el cilantro estén integrados, apagar el fuego y emplatar.
    Espero disfruten esta deliciosa comida.

As your experience and confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for novices you do not need to discover them but just if you master some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate Albóndigas rojas picantes y papas rústicas. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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