Albóndigas de bacalao de casa
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas de bacalao de casa. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de bacalao de casa is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas de bacalao de casa is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de bacalao de casa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de bacalao de casa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de bacalao de casa is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de bacalao de casa estimated approx 75 minutos.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de bacalao de casa using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Este medio día, me he acordado de esta receta de mi madre. Sabiendo que esta tarde disponía de tiempo, me he ido al supermercado a comprar los ingredientes antes de comer.
Así que con la misma ilusión que he comprado, preparado y elaborado, os la presento amigas/os.
Es de la delicias de casa. GXL.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de bacalao de casa:
- 150 gr. bacalao desalado, ya sin espina (ver foto)
- Aprox. 600 gr. de patatas
- 2 huevos
- Bastante perejil
- 2 dientes ajo
- 1 toque canela en polvo
- 1 toque pimienta
- Aceite de oliva
- SIN sal
Instructions to make to make Albóndigas de bacalao de casa
- Los ingredientes.
- Ponemos la olla a presión con agua a calentar. Pelamos las patatas y las dejamos enteras.
- Cuando empieza a hervir el agua, se vierte el bacalao cortado a trozos, esperamos que hierva un poco y como hace espuma, la quitamos de la superficie de la olla y añadimos las patatas.
- Cerramos la olla a presión y lo dejamos hervir unos 15 minutos, no más. Sacamos de la olla las patatas y el bacalao. Lo dejamos en dos escurrideras (cada una por su lado) que se escurran bien.
- Escurrido y antes de que se enfríen las patatas, se colocan en un cuenco y se trituran o pican hasta convertirlas en puré, a continuación desmenuzamos el bacalo y lo mezclamos con las patatas. El perejil troceadito, los ajos picados, los unimos a la masa de patata y bacalao, una vez bien unido todo, se añade el toque de pimienta y el de canela, para seguir mezclándolo, hasta que lo veas bien uniforme.
- Cuando esté fría la masa de ingredientes, se añaden las dos yemas de huevo (o tal vez una), pues la masa tiene que estar más bien dura que blanda y vuelves a unirlo todo de nuevo. La clara de los huevos, la dejas en un plato hondo para batirla bien (como espumosita) y vas montando las albóndigas en su forma en una bandeja o plato.
- Sartén con bastante aceite, se calienta y empiezas a pasar las albóndigas por la clara y después a la sartén. Mucha paciencia y cuidado para ir dándole la vuelta y así que se fría por todas sus caras. Cuando la ves doradita por todas sus caras, las sacas y a la bandeja que tendrás con papel de cocina para que absorba el aceite.
- Están buenas calientes y frías mejor a mi gusto.
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more components or is a bit essentially hot, you can make simple modifications to attain this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation abilities for novices you don't need to learn them but just if you master some easy food preparation techniques.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Make Award-winning Albóndigas de bacalao de casa. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment