Nidos Spaghettis con Albóndigas

Nidos Spaghettis con Albóndigas

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Nidos Spaghettis con Albóndigas. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Nidos Spaghettis con Albóndigas is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Nidos Spaghettis con Albóndigas is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Nidos Spaghettis con Albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Nidos Spaghettis con Albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Nidos Spaghettis con Albóndigas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Nidos Spaghettis con Albóndigas estimated approx 30 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Nidos Spaghettis con Albóndigas using 17 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Me encantan los spaghettis con albóndigas, es una pareja ideal en la cocina, combinan perfectamente. 🍝 #caminodesabores

Ingredients and spices that need to be Get to make Nidos Spaghettis con Albóndigas:

  1. Albóndigas
  2. 400 grs carne picada
  3. 1 pizca de sal
  4. 1 huevo
  5. Perejil a gusto
  6. Orégano a gusto
  7. 4 cdas rebozador o pan rallado
  8. Aceite para freír
  9. Salsa
  10. 1 cebolla
  11. 1 lata tomates triturados
  12. 1 zanahoria rallada
  13. Perejil a gusto
  14. Orégano a gusto
  15. 1 pizca sal
  16. 1 chorrito aceite
  17. 5 nidos spaghettis

Steps to make to make Nidos Spaghettis con Albóndigas

  1. Preparar los ingredientes para las albóndigas y la salsa para los fideos
  2. Preparar las albóndigas. Poner en un bowl grande la carne picada y añadir encima el huevo, el perejil picado, orégano y una cucharada al ras de sal entrefina. Con un tenedor ir aplastando la carne mientras los demás ingredientes se mezclan con ella. Seguir mezclando hasta que se forme una mezcla homogénea.
  3. Añadir el pan rallado y volver a mezclar apretando bien con el tenedor hasta que se mezcle bien. Y ya tienen formada la masa para las albóndigas. Mientras, poner a calentar el aceite. Podes usar mucho para que las albóndigas queden cubiertas y se hagan de un tirón o menos cantidad de aceite y vas dándole las vueltas a las albóndigas para que se hagan por todos lados.
  4. Agarrar una porción pequeña de masa y hacer una albóndiga girando la masa entre las palmas de tu mano. Si te humedeces ligeramente (muy muy poco) las manos, la carne no se pegará y te costará menos trabajo. Haz las albóndigas del tamaño que más te gusten. E ir coloandolas en un plato con pan rallado o rebozador.
  5. Cuando el aceite esté caliente y tengan las albóndigas preparadas empieza a freírlas por tandas. No amontones demasiadas albóndigas en la sartén, así el aceite no se enfriará y las albóndigas se dorarán bien. Si son pequeñas con 1 minuto será suficiente y si son más grandes déjalas hasta que estén bien doradas. Luego sácalas y deja escurrir el exceso de aceite sobre papel absorbente (papel de cocina).
  6. Sofreír la cebolla, seguidamente agregar la salsa de tomate (para que después quepan los spaghettis), colocar la cebolla y el perejil. Luego incorporar las albóndigas, (para que suelten su sabor en la salsa) y una pizca de orégano seco. Deja que se caliente a fuego medio-bajo mientras preparas la pasta.
  7. Poner el agua a hervir para cocer la pasta. Cuando esté hirviendo añadir tres cucharadas pequeñas de sal, y los spaghettis. Dejar hervir hasta que la pasta esté en su punto. Cuando los spaghettis estén en su punto sacarlos del agua y añadir a la cacerola donde están la salsa de tomate y las albóndigas y mezcla bien. Si ves que la salsa está muy espesa añade un poco del agua en el que has cocido los spaghettis.
  8. Servir los spaghettis colocando algunas de las albóndigas por arriba y si deseas añade un poco de queso rallado. Listo a comer!!!! 🍝

As your experience and confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more components or is a bit basically spicy, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them yet only if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Make Super Quick Homemade Nidos Spaghettis con Albóndigas. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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