Albóndigas para frezzer

Albóndigas para frezzer

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas para frezzer. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas para frezzer is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Albóndigas para frezzer is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas para frezzer, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas para frezzer delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas para frezzer is 15 albóndigas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas para frezzer using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Esta receta es de Paulina Cocina de YouTube, ella agrega cebolla también a la carne yo no usé porque a mi hijo no le gusta! Quedan deliciosas y es muy práctico tener en el frezzer siempre algunas . Vean hasta el final de la receta que les muestro la cena que armé con ellas en el sartén de essen en 20 minutos💪

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas para frezzer:

  1. 1 kilo carne picada
  2. Sal y pimienta a gusto
  3. 1 huevo
  4. 4-5 cucharadas pan rallado
  5. Más pan rallado para terminar de armar
  6. Para la salsa
  7. 2 cucharadas maicena
  8. Salsa de tomate a gusto
  9. Cebolla y morrón a gusto
  10. Sal y condimentos

Instructions to make to make Albóndigas para frezzer

  1. Mezclar todos los ingredientes. Formar las albóndigas con las manos de lo posible que queden del mismo tamaño.
  2. Luego de armarlas todas, poner pan rallado extra en un plato y comenzar a pasar todas las albóndigas por el. Dejarlas en una tabla o fuente grande con algo de separación, así como está lo llevamos al frezzer hasta que endurezcan por completo.
  3. Yo cocine 9 en el momento que las preparé y el resto si las lleve al frezzer. Para cocinarlas lo que hice fue poner en un sartén apenas un poco de aceite y las dore de ambos lados. Luego las deje en un plato mientras preparé la salsa
  4. En una cacerola con apenas aceite rehogar la cebolla y el morrón, luego agregar la salsa de tomate y salpimentar bien. Cuando esté bien caliente la salsa agregar las albóndigas y cocinar a fuego mínimo unos 15 minutos o 20 dependerá del tamaño de la albóndiga. Cuando casi están listas poner la maicena en un recipiente y mezclar con agua caliente para disolver bien y que no queden grumos, agregar a la salsa y cocinar hasta que espese un poco. Probar si está bien de sabor antes de finalizar.
  5. Salen 15 albóndigas!
    Luego de que estaban congeladas las puse en bolsa de nylon y ya podemos guardarla nuevamente hasta usarlas.
  6. Otro día hice lo siguiente: las saqué del frezzer las puse en un sartén con salsa de tomate bien condimentada y ya caliente.Cocinar unos minutos al mínimo luego agregué 1 taza de arroz mezcle bien tape y dejé cocinar al mínimo. Después de 4 o 5 minutos apagué el fuego y deje tapado por unos 10 minutos más o menos. Cuando abrí estaba todo listo espectacular sin ensuciar más nada que la essen. Si lo hacen en una cacerola común deberían de cocinar bien el arroz antes de apagar o les quedará crudo.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more components or is a little basically hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on time. As for standard cooking abilities for newbies you don't need to learn them however only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Perfect Albóndigas para frezzer. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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