Albóndigas en salsa

Albóndigas en salsa

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa is one of the most popular of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas en salsa is something that I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

No es una receta muy veraniega, pero es de las que se puede dejar hecha la noche de antes e ir despreocupada la mañana siguiente a la playa, piscina o al trabajo.
Como suplemento, se le pueden echar patatas a dados, así la despreocupación es mayor porque te olvidas de hacer acompañantes.
En este caso, habría que echarle un poco mas de cerveza, agua y sal.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa:

  1. 1/2 kg carne picada de ternera
  2. 1/2 kg carne picada de pollo
  3. 1 cebolla tierna
  4. 4 zanahorias peladas
  5. 2 huevos
  6. Harina
  7. 1 puñadito pan rallado
  8. 3 vasos cerveza
  9. 1 vaso agua
  10. Aceite
  11. Sal

Steps to make to make Albóndigas en salsa

  1. Mezclar la carne picada de las 2 clases con los huevos, una pizca de sal y el pan rallado. Conseguir una masa homogénea y dejar reposar en la nevera.
  2. Pelar y cortar la zanahoria y la cebolla en trozos muy pequeños. Apartar
  3. Sacar la carne picada de la nevera, hacer bolitas de tamaño indiferente(según el gusto de cada uno) y pasarlas por harina. Ir colocándolas en un plato.
  4. Poner una cazuela grande al fuego, con 1 dedo de aceite e ir echando las albóndigas cuando el aceite este muy caliente. El objetivo de este paso sólo es dorarlas, no importa que queden poco cocidas por dentro, de hecho, es lo que se busca, ya que luego terminarán de hacerse cuando se mezclen los demás ingredientes.
  5. Retirar las albóndigas con la ayuda de una espumadera, y en el mismo aceite, saltear la cebolla y la zanahoria. Si hiciera falta, se puede añadir mas aceite. Las verduras deben quedar pochadas, al dente.
  6. Volver a echar las albóndigas a la cazuela y dar un par de vueltas a las verduras y la carne. A continuación, añadir los líquidos: la cerveza y el agua; añadir sal y poner a fuego alto hasta que hierva. En cuanto empiece a burbujear, poner el fuego bajo y esperar alrededor de 30 minutos, hasta que todos los ingredientes estén incorporados y formen un plato único. (Nada de cerveza por aquí, agua por allá y aceite por allí)

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward modifications to attain this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them however only if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes but its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Albóndigas en salsa. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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