Albóndigas en salsa de almendras
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa de almendras. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa de almendras is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa de almendras is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de almendras is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de almendras estimated approx 45 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa de almendras using 19 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.
Las albóndigas son un clásico en muchas casas, pero os puedo asegurar que con las Salsa de Almendras, se convierten en un plato casi de fiesta.
Le tengo especial cariño a esta receta, gracias a ella conocí COOKPAD y gané un concurso el pasado verano. Nada más y nada menos que una cámara de acción. Yo que nunca participo en nada, tuve esa gran suerte.
Os invito a que las probéis, son deliciosas.
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en salsa de almendras:
- --------- Para las albóndigas:
- 750 grs carne molida de cerdo
- 3 rebanadas pan mojadas en leche
- 2 huevos
- Pan rallado (opcional)
- Pimienta negra molida
- Perejil fresco
- Aceite de oliva
- Harina
- Sal marina
- --------- Para la salsa de almendras:
- 100 grs almendras
- 2 rebanadas pan frito
- Rama perejil fresco
- Cúrcuma o unas hebras de azafrán o colorante
- 1 hoja laurel
- 1/2 vaso vino blanco
- 1 vaso agua
- al gusto sal marina
Instructions to make to make Albóndigas en salsa de almendras
- Pon leche sobre las rebanadas de pan. Justo para ver que se empapan, pero no las ahogues.
Pasados unos minutos, las aplastas con un tenedor hasta dejarlas hechas papilla. - En un cuenco amplio, mezcla la carne molida y los huevos.
- Agrega la sal marina y la pimienta negra.
- Añade el pan remojado, y mueve bien con las manos. Si ves que la masa es demasiado blanda, añade una o dos Cucharadas de pan rallado.
Cuanto más blanda quede la masa, más jugosas resultarán al final. - Cuando ya tenga la consistencia que te guste, agrega el perejil fresco y empieza a formar las albóndigas.
- Coge una pequeña porción, y con las manos ligeramente aceitadas, le das forma.
- En un mortero o en la picadora, pon los ingredientes de la salsa y los dejas de batir, en cuanto tengas hecha una pasta.
Por otro lado, vas enharinando las albóndigas y las fríes ligeramente. Solamente queremos sellarlas.
Las dejamos en un caldero mas ancho que alto, donde vamos a terminar de cocinarlas. - Una vez fritas, le pones encima la pasta de las almendras.
Incorpora el vino junto al agua. - Añade la cúrcuma. Si no la sueles utilizar, agrégale azafrán de hebra.
Tapas, y a fuego mínimo las dejas cocer durante unos cuarenta minutos. Se irá formando una salsa deliciosa.
Como la almendra espesa bastante las salsas, si crees que necesita más agua, añádele. - Ya tienes listas las albóndigas. Sólo queda emplatarlas, y listas para comer.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make basic changes to attain this goal. Simply put, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't require to discover them yet only if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a complete guide to quick and easy lunch recipes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas en salsa de almendras. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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