Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones

Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones using 29 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Receta perfecta para hacer cualquier día de la semana. Las albóndigas están muy ricas de un día para otro y aguantan bien el tupper para el trabajo. Además, al hacerlas al horno en vez de freírlas, ahorrarnos unas cuantas calorías y resultan menos pesadas.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones:

  1. Para las albóndigas:
  2. 500 gramos carne picada de cerdo y ternera
  3. 1 zanahoria mediana
  4. 2 dientes ajo
  5. 50 gramos tacos de jamón serrano
  6. 1 ramita perejil fresco
  7. 30 gramos pan rallado
  8. 2 huevos
  9. 1 pizca pimienta blanca
  10. 1 pizca nuez moscada
  11. 30 ml leche entera
  12. 3 cucharadas harina
  13. sal
  14. aceite de oliva virgen
  15. Para la salsa:
  16. 2 cebollas medianas
  17. 3 dientes ajo
  18. 2 hojas laurel
  19. 1 ramita perejil fresco
  20. 2 ramitas tomillo fresco
  21. 1 pizca pimienta blanca
  22. 1 pizca nuez moscada
  23. 2 latas champiñones laminados
  24. 1 brick pequeño de vino blanco
  25. 200 ml agua
  26. 1 cucharada sopera Bovril
  27. 3 cucharadas harina
  28. aceite de oliva virgen
  29. sal

Steps to make to make Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones

  1. Poner a calentar el horno a 180°.
  2. Para hacer las albóndigas: Picar en cuadraditos los ajos y finito el perejil. Echar en un cuenco mediano. Lavar, pelar la zanahoria y rallarla. Incorporar los tacos de jamón. Mezclar todo bien.
  3. Añadir el resto de ingredientes y revolver todo para que quede una mezcla uniforme: los huevos, el pan rallado, la leche, la sal, la pimienta, la nuez moscada y finalmente, la carne picada. Echar un poquitín de aceite.
  4. Revolver toda la mezcla anterior para que quede bien ligada.
  5. Dar forma a las albóndigas y pasarlas por harina. Ponerlas en una bandeja de horno previamente engrasada (quitar el sobrante de aceite con un papel de cocina). Meter en el horno a altura media durante 10 minutos por cada lado; después, sacar las albóndigas y reservar.
  6. Para hacer la salsa: picar las cebollas y el ajo en cuadraditos. Pochar en una cazuela grande con un buen chorro de aceite en una sartén a fuego medio alto. Incorporar las hojas de laurel y una pizca de sal.
  7. Añadir los champiñones, el perejil, el tomillo, la pimienta y la nuez moscada. Saltear los champiñones durante 5 minutos aproximadamente.
  8. Verter el vino y el agua. Añadir la cuchara de Bovril. Hervir a fuego lento durante unos 10 minutos, revolviendo de vez en cuando.
  9. Finalmente, meter en la salsa las albóndigas y mezclarlas bien con la misma, quedando casi cubiertas con el líquido. Cocinar a fuego lento unos 10-15 minutos.
  10. Pues ya está. Si la salsa quedó muy líquida, espesar con un poco de harina, mezclándola bien para que no queden grumos. Acompañar con patatas, arroz... Lo que a cada uno le apetezca. Buen provecho!

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not require to learn them yet only if you grasp some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Easiest Way to Prepare Ultimate Albóndigas al horno rellenas de jamón con salsa de champiñones. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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