Sopa de albóndigas
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Sopa de albóndigas. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Sopa de albóndigas is one of the most favored of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Sopa de albóndigas is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Sopa de albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Sopa de albóndigas is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Sopa de albóndigas using 21 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.
Está es una receta de "La Abuela". Que no se entere de que comparto su secreto 😁
Ingredients and spices that need to be Take to make Sopa de albóndigas:
- 250 gr carne picada
- 250 gr pasta seca (tiburones en mi caso)
- 100 gr pan rallado
- 1 huevo
- 1 Yema de huevo
- 50 ml vinagre de vino blanco
- Harina para rebozar
- Caldo de Pollo
- 1 Esqueleto de pollo o gallina
- 2 Litros Agua
- 1 zanahoria
- 1 puerro
- 1 patata mediana
- 1 Hoja Laurel
- Sal y Pimienta
- Majado
- 3 dientes ajo
- Sal
- 1 Cucharada postre Perejil
- AOVE de Jaén 😍
- 125 ml leche
Steps to make to make Sopa de albóndigas
- Para aliñar la carne. Pon tres dientes de ajo y 1 cucharada de postre de sal en un mortero y májalo hasta que quede un puré. Puedes añadir una cucharada de postre de AOVE de Jaén 😍 para que sea más fácil.
- Pon unas hojas de perejil y májalo todo. Llena el mortero de leche (125 ml) remueve y échalo a la carne con la ayuda de una cuchara. Mezclar.
- Pon también el pan rallado en la carne y mézclalo todo hasta que quede ligado. Añade un huevo y vuelve a removerlo todo. Tápalo con papel film y mételo en la nevera. Lo ideal es acero de un día para otro pero con un par de horas fuera de la nevera es suficiente.
- Para el caldo, pon una cazuela con 2 litros de agua a fuego medio. Pon dentro el pollo o la gallina, la parte verde de un puerro, la zanahoria, la patata, Laurel, Pimienta y "su poquito de sal" 😉. Cuando rompa a hervir, baja el fuego y tapa.
- Pon una sartén pequeña con aceite a fuego medio (como siempre para empezar y que no se deforme por el contraste de temperatura). Prepara un plato con harina y empieza a hacer las albóndigas.
- Cuando tengas las albóndigas hechas, sube el fuego, pasa las Albóndigas por la harina y retira el exceso con un colador. Empieza a freírlas, poco a poco hará que el aceite no pierda temperatura. Cuando las Albóndigas estén fritas, sácalas sobre un papel de cocina para quitar el exceso de aceite.
- Cuando estén listas las albóndigas resérvarlas. Saca de la cazuela el pollo y reserva. Saca también las verduras y las puedes tirar o triturar y añadir al caldo. Cuando el pollo se enfríe un poco separa la carne del hueso y pícala.
- Yo añadí hierbabuena al caldo, pero es opcional. Echa la carne y la pasta (yo usé tiburones, pero puedes usar la que quieras).
- Cuando a la pasta le falten 5 minutos, añadir las albóndigas, sin tapar la cacerola.
- Prepara el toque final. Una yema de huevo y la misma cantidad de yema que de vinagre de vino blanco, mezclar y cuando termine de cocer la pasta, retirar del fuego, añadir la mezcla de yema y vinagre, removiendo a la vez. Listo.
- "Bob appetit"
As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or even more components or is a little more or less spicy, you can make simple changes to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to discover them however just if you understand some simple cooking strategies.
This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food How to Make Perfect Sopa de albóndigas. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment