Espaguetis con Albóndigas

Espaguetis con Albóndigas

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Espaguetis con Albóndigas. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Espaguetis con Albóndigas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Espaguetis con Albóndigas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Espaguetis con Albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con Albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espaguetis con Albóndigas is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Espaguetis con Albóndigas estimated approx 45 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Espaguetis con Albóndigas using 22 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Plato típico de la cocina Italiana. En este caso es un plato sencillo de realizar, sobre todo si tienes preparado de antemano la salsa de tomate casera y la masa de las albóndigas. Pero aún así se tarda menos de 1 hora en prepararlo todo. Una de esas recetas que tienes que incluir en la lista de "cosas que hacer antes de morir"

Ingredients and spices that need to be Take to make Espaguetis con Albóndigas:

  1. 250 gr Espaguetis
  2. 1 cucharada sopera Sal
  3. Agua
  4. Albóndigas
  5. 250 gr Carne picada
  6. 2 dientes Ajo
  7. 1 cucharada postre de Perejil picado
  8. 100 ml Leche
  9. 100 gr Pan rallado
  10. 1 Huevo
  11. Sal
  12. Harina para rebozar
  13. Aceite vegetal para freír
  14. Salsa de tomate casera
  15. 2 Cucharadas Soperas AOVE de Jaén ⭐
  16. 150 gr Cebolla (1/2 cebolla pequeña)
  17. 100 gr Pimiento rojo
  18. 5 tomates de pera (400 gr)
  19. 1 cucharada café Sal
  20. 1 cucharada postre de Azúcar
  21. 1 Hoja Laurel
  22. 1 cucharada sopera Albahaca picada

Instructions to make to make Espaguetis con Albóndigas

  1. Lo primero es macerar la carne para las "Albóndigas".
    Haz un majado con el Ajo, Sal y Perejil.
    Cuando este pon la leche en el mortero, remueve para ligar y échalo en la carne, junto con el huevo y el pan rallado, remueve todo.
    Tapa con papel film y espera 30 minutos, pero mejor si lo haces el día anterior y lo guardas en la nevera.
  2. Para la "Salsa de Tomate casera".
    Pon a calentar en un cazo el AOVE de Jaén, corta la Cebolla y el Pimiento en juliana y ponlos a pochar.
    En casa nos gusta sin Ajo, pero si lo prefieres fríe primero los ajos y después la cebolla y el pimiento.
  3. Ralla los tomates o puedes usar tomate triturado de bote también.
    Cuando el Sofrito de cebolla y pimiento este tierno, echa el tomate dentro del cazo, junto con el azúcar, la sal y el Laurel. Remueve todo y deja que haga chup, chup...
  4. Pon la salsa de tomate en un vaso batidor y tritura, si quieres que te quede más fino, pásalo por un Chino.
    Añade la cucharada de Albahaca picada.
  5. Mientras se cocina la salsa de tomate, hacemos las Albóndigas.
    En el Bol que esta macerando la carne, haz las bolas y pásalas por Harina.
  6. Después fríelas y sácalas en papel absorbente.
    Reserva.
  7. Pon a calentar agua en una cazuela fuego medio.
    Cuando rompa a hervir añade sal y los Espaguetis.
    Deja cocer según indica el fabricante, en mi caso 12 minutos.
    Remueve los espaguetis de vez en cuando durante los primeros minutos para que no se peguen.
  8. Mientras, en una sartén grande, pon 8 cucharadas soperas de salsa de tomate casera y las Albóndigas. Dale unas vuelta y deja hacer chup, chup 5 minutos a fuego bajo.
  9. Escurre los espaguetis y pon una cucharada sopera de AOVE de Jaén ⭐.
    Remueve para que se mezcle con la pasta (el aceite de oliva le da un toque de sabor, aroma y brillo a la pasta, queda muy apetecible en el plato. Además ayuda a que no se sequen y se mantengan separados.
  10. Ya solo queda emplatar. Pon una ración de pasta en el plato y sobre ella las albóndigas en salsa.
    Delicioso. "Bon Appetit" 🤤

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for basic cooking skills for beginners you don't need to learn them yet only if you understand some basic cooking methods.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Quick Espaguetis con Albóndigas. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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