Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa

Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa is 5-6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa estimated approx 30’.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa using 10 ingredients and 24 steps. Here is how you can achieve it.

Son unas albóndigas muy jugosas y deliciosas, la salsa de almendras hace de este plato una auténtica delicia, muy sencillas y rápidas de hacer. #singluten

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa:

  1. 150 gr. harina sin gluten (para rebozar las albóndigas)
  2. 250 ml. leche sin lactosa (en mi caso desnatada)
  3. 500 gr. carne picada (en mi caso de ternera)
  4. 22 almendras crudas
  5. 1 huevo L
  6. La punta de un cuchillo de colorante alimentario
  7. Sal
  8. Aceite
  9. 450 ml. caldo de pollo sin gluten
  10. 100 gr. pan sin gluten (en mi caso es una baguette congelada)

Steps to make to make Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa

  1. Preparamos todos los ingredientes
  2. Precalentar el horno a 180 grados calor arriba y abajo, cuando tenga la temperatura meter la baguette y dejarla cocer con el plástico puesto durante 12’ pasado el tiempo retirar el plástico y dejar enfriar
  3. En un bol ponemos la carne picada, el huevo y sal, mezclar bien, reservar
  4. En una sartén ponemos 4 cucharadas soperas de aceite, cuando esté caliente ponemos las almendras y freímos, sacar de la sartén y reservar (no pueden tostarse mucho porque amargaría la salsa)
  5. En un vaso turmix ponemos un poco menos de la mitad de la baguette, las almendras fritas, el caldo de pollo y la punta de un cuchillo de colorante, batir muy bien y reservar
  6. En un bol ponemos el pan restante troceado y añadimos la leche a temperatura ambiente, dejamos que el pan se ponga blando
  7. Cogemos el bol donde está la carne picada y añadimos el pan mojado en la leche, apretar con las manos para retirar el exceso de leche, mezclar muy bien
  8. Vamos a añadir a la carne picada 4 cucharadas soperas de la leche que tenemos y mezclamos muy bien
  9. Vamos a hacer las albóndigas: en un bol ponemos harina, al lado la carne picada y sobre papel de aluminio espolvoreamos harina para dejar las albóndigas que vamos haciendo
  10. Con una cuchara cogemos porción de carne, damos un poco de forma y depositamos en la harina, hacer las albóndigas
  11. Las vamos colocando en el papel enharinado
  12. En una sartén ponemos aceite, al lado de la sartén ponemos la olla donde vamos a ir dejando las albóndigas fritas
  13. Cuando esté caliente el aceite ponemos las albóndigas freír por ambos lados, nos ayudaremos con 2 tenedores para darle vueltas, están muy tiernas y se pueden romper si utilizamos otra cosa
  14. Una vez fritas poner en la olla
  15. Vamos a añadir el caldo de almendras, salar
  16. Poner en el fuego y dejar cocer
  17. Cuando empiece a hervir el caldo bajar el fuego y mover muy a menudo pues la salsa de almendras enseguida espesa y se les puede pegar
  18. Pasados 10’ nuestras albóndigas ya están
  19. La salsa tiene una textura espesa
  20. Poner sobre plato donde vamos a servir
  21. El resultado es estupendo!
  22. Las albóndigas están muy esponjosas
  23. Con un sabor delicioso a salsa de almendras
  24. Listas para comer!!

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or even more components or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. As for standard cooking abilities for novices you don't require to discover them yet only if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Speedy Albóndigas en salsa de almendras, sin gluten, sin lactosa. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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