Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde

Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde is 4 raciones, 20-24 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde using 16 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Vamos a elaborar una Receta con Salmón muy divertida y super rica, haciendo una mezcla de este nutritivo pescado azul con Verduras, convirtiendo los ingredientes en Albóndigas....😉😉 Y acompañadas de una Salsa Verde de Perejil para mojar pan y no parar...😀😀
Es un plato muy sencillo y delicioso... 🤩🤩
Podéis cambiar el Salmón por cualquier otro pescado y utilizar otras hortalizas...😉😉
Espero que os guste!!!!😘😘😘

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde:

  1. Para hacer las Albóndigas:
  2. 500 grs Salmón, utilicé 1 Filete
  3. 1 Cebolla
  4. 4 Dientes Ajo
  5. 2 Zanahorias
  6. 4 Champiñones
  7. 1 Cucharadita Ras el Hanout (Opcional)
  8. al gusto Aceite, Sal y Pimienta Blanca
  9. 1 Huevo
  10. 50 grs Pan Rallado
  11. Para hacer la Salsa Verde:
  12. 1 Manojo Perejil fresco o 4 Cucharadas Perejil seco
  13. 75 grs Frutos secos picados, utilicé Pipas de Girasol
  14. 100 ml Vino Blanco o Sidra
  15. 100 ml Caldo de Pescado o Vegetal - o - 100 ml Agua con Pastilla concentrada Caldo Pescado
  16. al gusto Aceite y Sal

Instructions to make to make Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde

  1. Lavamos el Salmón y cocinamos al gusto. Yo lo herví con agua durante 10 minutos. Dejamos templar y desmigamos, retirando la piel y espinas. Reservamos.
  2. Pelamos, picamos la Cebolla y Ajos. Pelamos, lavamos y Rallamos las Zanahorias. Lavamos y picamos los Champiñones. Colocamos las verduras en una sartén con Aceite, Sal, Pimienta y Ras el Hanout. Salteamos durante 10 minutos a fuego medio. Colocamos el sofrito de verduras con el Salmón desmigado. Mezclamos y dejamos enfriar.
  3. Echamos a la mezcla de Salmón el Huevo y Pan rallado. Mezclamos bien y vamos haciendo las albóndigas. - NOTA: utilicé un sacabolas de helado húmedo en agua para hacer las bolas -. Dejamos reposar en Nevera hasta que acabemos la Salsa Verde.
  4. En un cazo ponemos el Perejil picado, Frutos secos triturados, Vino Blanco, Caldo, Aceite y Sal. Cocinamos a fuego medio durante 10 minutos, removiendo de vez en cuando. Reservamos.
  5. Cocinamos al gusto las Albóndigas. Yo las he horneado con un poquito de aceite a 200°C, con calor arriba, abajo y Aire Rotativo durante 5-10 minutos, hasta que estén doraditas, pero también las podéis freír o hervir. 😉😉
  6. Y... ¡¡Listo!!! Ya tenemos unas riquísimas, jugosas y sabrosas Albóndigas de Salmón con Salsa Verde, ideales para la Cena...😊😊 Una receta que encantará tanto a los peques como a los mayores, y otra manera divertida de comer Verduras...👍👍 Espero que os guste!!!!😘😘😘

As your experience and confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little basically hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your dishes on time. As for standard food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet only if you understand some simple cooking methods.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas de Salmón y Verduras en Salsa Verde. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas

Zapallo en Almíbar ❤

Guiso de albóndigas de atún en lata con garbanzos