Albóndigas de merluza con tomate

Albóndigas de merluza con tomate

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de merluza con tomate. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de merluza con tomate is one of the most favored of current trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Albóndigas de merluza con tomate is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de merluza con tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de merluza con tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de merluza con tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de merluza con tomate estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de merluza con tomate using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

Una receta de pescado fácil muy buena y diferente, estás albóndigas son una alternativa a las de carne y a todo el mundo le gustan

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de merluza con tomate:

  1. Para la masa de las albóndigas:
  2. 1 kg filetes de merluza sin piel y sin espinas
  3. 2 huevos
  4. 3 dientes ajo
  5. 125 ml o medio vaso de leche
  6. 4 cucharas pan rallado
  7. Perejil seco, sal, pimienta, aceite para freír
  8. Harina para rebozar,
  9. Para la salsa:
  10. 1 cebolla
  11. 1 pimiento rojo
  12. 1 zanahoria
  13. 1 lata tomate triturado
  14. 1 pastilla caldo concentrado de pescado
  15. Pimentón dulce, orégano, laurel
  16. Agua, aceite, sal
  17. 150 gr guisantes cocidos en conserva

Steps to make to make Albóndigas de merluza con tomate

  1. En primer lugar picaremos la carne de merluza muy finamente y la pondremos en un recipiente adecuado, a continuación ponemos dos huevos en un vaso triturador le añadimos los dientes de ajo que les hemos quitado el tallo interior, también añadimos una cucharadita de perejil seco, sal y una pizca de pimienta
  2. Trituramos el contenido del vaso triturador, lo añadimos en la carne lo mezclamos y corregimos de sal
  3. Añadimos las 4 cucharas de pan rallado y mezclamos hasta que se nos quede una masa homogénea, después dejaremos reposar en la nevera para que me macere un poco la carne
  4. Mientras la carne macera picamos la cebolla, el pimiento y la zanahoria al gusto (mi consejo es que la zanahoria la piquemos en láminas finas, la cebolla y el pimiento en cuadrados pequeños) calentamos un chorro de aceite añadimos las verduras picadas y
    sofreiremos hasta que cambien de color y estén un poco más tiernas
  5. Añadimos la lata de tomate triturado, el vino blanco, el laurel, subimos el fuego, dejamos unos 5 minutos hasta que reduzca y reservaremos
  6. Ponemos abundante aceite para freír a calentar, formaremos nuestras albóndigas y las pasaremos por harina
  7. Cuando el aceite esté bien caliente añadiremos nuestras albóndigas y freiremos hasta que se doren por ambas caras
  8. Mezclaremos las albóndigas suavemente con el sofrito que teníamos reservado y le añadiremos por encima la pastilla de caldo concentrado
  9. Añadimos agua (si es posible qué esté hirviendo) hasta cubrirlas, subiremos el fuego y dejaremos hervir a fuego medio bajo durante unos 10 minutos, por último añadiremos los guisantes, removemos y dejaremos otros 5 minutos más
  10. Mientras se cuecen las albóndigas opcionalmente puedes poner a hervir dos vasos de arroz y añadir solo después de guarnición

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make simple changes to attain this objective. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not require to learn them however only if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Quick Albóndigas de merluza con tomate. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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