Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix

Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix is 2 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix estimated approx 60 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix using 23 ingredients and 19 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix:

  1. Albóndigas de calabacín
  2. 2 calabacines
  3. 1 cebolla
  4. 2 dientes ajo
  5. 15 cc aceite
  6. 60 g pan rallado
  7. 1 huevo
  8. 20 g queso rallado grana padano
  9. 2 cucharitas orégano
  10. 1/4 de cucharita de pimienta molida
  11. Sal
  12. Salsa de tomate
  13. 1 cebolla
  14. 2 zanahorias
  15. 20 cc aceite
  16. 50 cc vino blanco
  17. 100 cc agua
  18. 1 pastilla avecrem
  19. 1 lata (400 gr) tomate triturado
  20. 1 cucharadita azúcar
  21. 2 cucharaditas orégano
  22. 1/4 de cucharita de pimienta molida
  23. Sal

Instructions to make to make Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix

  1. Lavar bien los calabacines y quitar ambos extremos. Trocear y picar en la Thermomix, durante 5 segundos, a velocidad 5.
  2. Sacar los trozos de calabacín y escurrir bien, para ello se puede meter en un paño y exprimir o meter en un escurridor y estrujar hasta que suelten todo el agua.
  3. Pelar y picar la cebolla y los ajos. Programar la Thermomix 3 segundos, a velocidad 5.
  4. Bajar los trocitos hacia las cuchillas y añadir el aceite. Pochar la verdura durante 12 minutos, temperatura varoma, velocidad 1.
  5. Transcurrido los 12 minutos, añadir el calabacín escurrido y programar 10 minutos, 100º, velocidad 1.
  6. Terminado el tiempo, retirar la tapa y comprobar que el calabacín está jugoso pero sin exceso de agua. Si tuviera mucho agua la retirar con una cuchara o volver a escurrir.
  7. Dejar que la temperatura del vaso baje hasta 80º C, y añadir el queso rallado, el pan rallado, el huevo, la sal y el orégano, mezclar todo durante 10 segundos, velocidad 3, giro a la izquierda.
  8. Precalentar el horno a 200º C.
  9. Forrar la bandeja del horno.
  10. Coger porciones de la mezcla anterior para formar las albóndigas, y poner en la bandeja del horno algo separadas.
  11. Introducir la bandeja en el horno y hornear las albóndigas unos 15 y 20, darles la vuelta a media cocción para que todas tomen color por toda la superficie. Retira cuando empiecen a estar doradas.
  12. Salsa de tomate
  13. Lavar el vaso de la Thermomix y poner la cebolla y las zanahorias peladas y troceada. Picar todo durante 4 segundos, velocidad 5.
  14. Bajar los trocitos hacia las cuchillas y añadir el aceite de oliva, pochar durante 15 minutos, a temperatura varoma, a velocidad 1.
  15. A continuación, agregar el vino y dejar que se evapore el alcohol durante 3 minutos, temperatura varoma, velocidad 1, sin cubilete.
  16. En los 100 cc de agua echar la pastilla de avecrem y meter en el microondas durante 30 segundos y agregar a la verdura.
  17. Agregar el tomate triturado, el azúcar y el orégano, la sal y la pimienta y dejar cocer durante 25 minutos, 100ºC, velocidad 1.
  18. Pasado el tiempo, si os gusta la salsa más fina triturar durante 30 segundos, velocidad 7.
  19. A la hora de servir, poner en una fuente caliente la salsa de tomate en el fondo y coloca las albóndigas encima ya que las albóndigas son tan blanditas que si se hace al revés se desmenuzan todas.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more components or is a little bit basically zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't need to learn them however only if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to fast and also very easy lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Perfect Albóndigas de calabacín con tomate en Thermomix. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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