Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos)

Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos)

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos). One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos) is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos) is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos) is 4 Personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos) using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Esta receta no es como las "tradicionales" o como normalmente se hacen. Cambio algunos ingredientes, o incluso no los pongo.
Ha sido a mi manera, para hacerlo diferente y que sea muy sabroso y pienso que lo he conseguido.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos):

  1. 600 grs. carne picada (300 de ternera, 300 de cerdo ibérico)
  2. 2 Cebolletas medianas
  3. 1 Puerro
  4. Ajos tiernos, un manojo o 3-4 ramas
  5. 350-400 grs. Robellones (nísperos)
  6. 5-6 Tomates pera (medianos)
  7. 700 cl. caldo de pollo (o carne)
  8. 1 Vasito vino blanco
  9. Pimienta
  10. 1 Huevo
  11. Pan rallado
  12. Harina
  13. 2 o 3 hojas de Laurel (depende tamaño)
  14. Sal (opcional, aquí no le puse)

Instructions to make to make Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos)

  1. Poner la carne picada en un bol la pimentamos y rallamos una cebolleta, mezclamos bien y añadimos un huevo y pan rallado. Lo mezclamos muy bien con la ayuda de un tenedor y luego con las manos (bien limpias). Dejamos reposar en la nevera.
  2. Mientras cortamos muy finos la cebolleta, el puerro (parte blanca) y los ajos tiernos. Utilicé una mandolina para que quedara bien fino.
  3. Vamos preparando los ingredientes. Rallar los tomates y limpiar los robellones.
  4. Sacamos de la nevera el bol con la carne picada y procedemos hacer bolas, no muy grandes y las pasamos por harina.
  5. En una cazuela con un chorro de aceite (no mucho), vamos incorporando las albóndigas, vuelta y vuelta (solo sellarlas) y las separamos.
  6. En el mismo aceite de la cazuela se le incorpora la cebolleta, puerro y ajos tiernos cortados finamente y dejarlo cocer a fuego medio.
  7. Cuando hayan cogido un color marrón, le paso la batidora para que quede como una salsita y se le añade el vino. Se deja cocer durante unos minutos
  8. Luego se le incorpora los tomates rallados, un poco de pimienta y el laurel y se deja cocer hasta que se evapore casi todo.
  9. Cuando esté casi evaporado, se le añade las albóndigas, el caldo y los robellones (por este órden). A medida que incorporamos los ingredientes vamos removiendo, y se deja cocer a fuego bajo en el momento que empiece a hervir. Lo dejamos durante 30 o 45 minutos. Hay que vigilar que no se pegue.
  10. Una vez hecho dejar reposar. Esta receta se puede hacer el día anterior. Queda para "chuparse los dedos" o per sucar pa" 😚😚😚😚

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to achieve this goal. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't need to learn them but only if you master some easy food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and also easy lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Ultimate Albóndigas con robellones (apto para diabéticos e hipertensos). Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas

Zapallo en Almíbar ❤

Guiso de albóndigas de atún en lata con garbanzos