Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
He querido probar esta vez en vez de echarle acelgas o calamares pues echarle albóndigas espero que lo probáis de las tres formas verás qué rico están todas
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas:
- 3 cebollas picadas en trozos grandes
- 1 cabeza ajos picados en trozos grandes
- 1/2 vaso vino blanco
- 20 almendras fritas
- 3 rebanadas y media de pan frito
- 1 carterilla de azafrán
- 2 hojas laurel
- 1 cucharadita orégano
- 1 pizca pimienta negra molida
- 1 Pastilla Avecrem
- al gusto Sal
- 50 albóndigas
- 2 vasos agua que se echa a la batidora para batir todo mejor
Steps to make to make Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas
- Primero se sofríe muy bien las 3 cebollas picadas en trozos grandes y los dientes de 1 cabeza de ajos en pedazos grandes que este bien doradito el sofrito pero que no llegue a quemarse y echamos a la batidora y reservar
- En la misma sartén donde hemos frito el sofrito de la cebollas y ajos echamos las 50 albóndigas albóndigas y vamos freiendo en tandas y cuando ya la tengamos todas fritas reservamos
- Se echa las 20 almendras a la sartén con el mismo aceite donde hemos hecho el sofrito de las cebollas y ajos y dónde hemos frito las albóndigas. y se fríen y cuando esté listas echar también a la batidora y reservar.
- Se echa las 4 rebanadas de pan a la sartén con el mismo aceite donde hemos hecho el sofrito de las cebollas y ajos y dónde también hemos frito las 20 almendras, y cuando estén las rebanadas fritas las echamos a la batidora y reservar.
- Añadimos a la batidora la pastilla de Avecrem, la carterilla de azafrán, el 1/2 vaso de vino blanco, 1 cucharadita de orégano y la pizca de pimienta negra molida y los 2 vasos de agua y batirlo todo muy bien y reservar.
- Ahora cogemos una cacerola y echamos las albóndigas fritas y lo que hemos batido en la batidora y añadimos las 2 hojas de laurel y la sal al gusto
- Ahora paso foto de cómo me ha quedado para chuparse los dedos
As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little basically spicy, you can make simple changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for novices you do not need to discover them yet just if you master some basic cooking methods.
This isn't a complete overview to quick and very easy lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Albóndigas en salsa estilo Porrilla de acelgas. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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