Albóndigas en menestra

Albóndigas en menestra

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en menestra. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en menestra is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas en menestra is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en menestra, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en menestra delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en menestra using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Un plato al gusto de todos, pequeños y mayores, se trata de una comida sencilla y muy apetitosa para cualquier tipo de comensal.
Podemos cocinarlas con verduras congeladas pues las tenemos siempre a punto y de muy buena calidad.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en menestra:

  1. 500 g. carne picada, mezcla vacuno y cerdo
  2. 1 tomate
  3. 2 ajos
  4. 1 cebolla
  5. 1 zanahoria
  6. 1 huevo
  7. Harina
  8. Pan rallado
  9. Perejil
  10. 1 pastilla caldo
  11. 1/2 vaso vino blanco
  12. 100 g. guisantes
  13. 100 g habas
  14. 200 g alcachofas cortada en cuartos
  15. Aceite de oliva virgen extra
  16. Sal

Steps to make to make Albóndigas en menestra

  1. En primer lugar prepararemos las albóndigas; depositamos toda la carne picada y salpimentada en un bol y añadiremos el huevo, un ajo picado muy fino, un poco de perejil muy picado y un poco de pan rallado, lo mezclamos todo muy bien, daremos forma a las albóndigas con las manos y las enharinaremos.
  2. En un cazo ponemos agua y cuando empiece ha hervir añadiremos una pastilla de caldo concentrado, seguidamente escaldaremos todas las verduras que tengamos congeladas, guisantes, habas, alcachofas y las reservamos.
  3. Ponemos una sartén con aceite en el fuego para freír las albóndigas y las vamos friendo hasta que las veamos doradas y las reservamos.
  4. Retiramos el exceso de aceite y añadimos en la sartén el ajo, la cebolla picada y la zanahoria y lo sofreímos todo hasta que nos quede todo bien pochado y seguidamente añadimos el tomate rallado y medio vaso de vino blanco, lo dejamos reducir al maximizo y lo trituramos todo.
  5. Una vez tengamos la salsa triturada añadiremos las albóndigas y las verduras con una parte del caldo que hemos utilizado para escaldarlas, lo dejamos cocer durante unos diez minutos comprobamos como esta de sabor y si es de nuestro agrado lo retiramos y listo ya tenemos unas excelentes albóndigas. Bon profit !!!
    “saben mucho mejor al día siguiente”

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not require to discover them but only if you master some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Favorite Albóndigas en menestra. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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