Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is 2-3 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor estimated approx 1 hora.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor using 24 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
Muy ricas y jugosas 😋, nada como una buena salsa para disfrutar del "cuchareo"🥣 y de "mojar" un chusco de pan 🥖. (Hechas con la Mambo) #DelantalDorado #Dominó #Lowcost #Mambo
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor:
- Para las albóndigas
- 400 gr carne picada de ternera
- 1/2 cebolla
- 15 gr pan rallado
- 15 gr piñones
- 10 gr semillas de sésamo
- Perejil y cebollino fresco (al gusto)
- 1 diente ajo
- 1 huevo
- 1 cucharadita ajo en polvo
- Sal y pimienta
- Para la salsa de verduras
- 1/2 pimiento verde
- 1/2 pimiento rojo
- 1/2 cebolla
- 2 tomates maduros
- 30 ml AOVE
- 150 ml vino blanco para cocinar
- 250 ml agua
- 1 cucharadita orégano
- Sal y pimienta
- Para las verduras al vapor
- 1 patata
- 2 zanahorias medianas
Instructions to make to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor
- En primer lugar prepararemos la carne. Introducimos en la jarra el perejil, el ajo y la cebolla y programamos a velocidad 6 durante 10 segundos, bajamos los restos de las paredes con ayuda de una espátula de silicona para no dañar la jarra, y le damos 6 segundos más a velocidad 6. Agregamos el resto de ingredientes (la carne, el pan rallado, los piñones, el huevo y las especias) y programamos a velocidad 3 durante 1 minuto.
- Cogemos pequeñas porciones de carne y damos forma a las albóndigas y las repartimos con el primer recipiente de la vaporera (El mas grande y hondo). Reservamos. A continuación, prepararemos la salsa, para ello introducimos las verduras limpias y cortadas en la jarra y programamos a velocidad 6 durante 10 segundos. Añadimos el resto de ingredientes en la jarra (vino, agua y especias una vez trituradas las verduras) Reservamos.
- Limpiamos y pelamos las patatas y las zanahorias, las cortamos en cubitos pequeños y las colocamos en el piso superior de la vaporera (La menos honda y la mas plana). Colocamos la jarra y la vaporera en su posición y programamos 110 ºC, potencia de calor 7, velocidad 2 durante 30 minutos. Una vez pasado este tiempo, retiramos la vaporera y dejamos cocinar 10 minutos más a 110 ºC, potencia de calor 8, velocidad 2 para reducir un poco la salsa.
- Servimos las albóndigas con la salsa y la verduras en una fuente grande y si queréis podéis meter en el horno unos minutos. Yo he metido la fuente en el horno durante 15 minutos a 180º, precalentado 5 minutos. Una barrita de pan cerca y a "sucar/mojar" en la salsita como si no hubiera un mañana....!!!! #BuenProvecho 😋
As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or even more active ingredients or is a bit basically hot, you can make basic changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't require to learn them but just if you grasp some straightforward cooking techniques.
This isn't a full guide to quick and simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Perfect Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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